Obec Ostrov
Obec Ostrovokr. Benešov

GDPR


Informace k GDPR

Obec Ostrov, IČ : 00875775 bude ke dni 25.května 2018, tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů.

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro Obec Ostrov ke dni 25.5.2018 byla jmenována:
Monika Pávová , e-mail:  monikapavova@seznam.cz,  tel.+420 775 285 941


Více informací k nařízení GDPR naleznete na:


Odkazy

  • GDPR - informace  
  • Příloha - seznam agend obce

Úřad

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Předpověď počasí

dnes, pondělí 24. 6. 2024
oblačno 23 °C 12 °C
úterý 25. 6. jasno 26/12 °C
středa 26. 6. slabý déšť 27/17 °C
čtvrtek 27. 6. slabý déšť 25/15 °C

Svátek a výročí

Svátek má Jan

PARTNEŘI, SVAZKY, PROJEKTY