Obec Ostrov
Obec Ostrovokr. Benešov

GDPR


Informace k GDPR

Obec Ostrov, IČ : 00875775 bude ke dni 25.května 2018, tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů.

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro Obec Ostrov ke dni 25.5.2018 byla jmenována:
Martina Švecová, e-mail: svec.martina@seznam.cz, tel. 732 449 978


Více informací k nařízení GDPR naleznete na:


Odkazy

  • GDPR - informace  
  • Příloha - seznam agend obce

Úřad

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Předpověď počasí

dnes, neděle 18. 4. 2021
slabý déšť 7 °C 3 °C
pondělí 19. 4. slabý déšť 6/4 °C

Svátek a výročí

Svátek má Valérie

PARTNEŘI, SVAZKY, PROJEKTY