Obec Ostrov
Obec Ostrovokr. Benešov

GDPR


Informace k GDPR

Obec Ostrov, IČ : 00875775 bude ke dni 25.května 2018, tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů.

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro Obec Ostrov ke dni 25.5.2018 byla jmenována:
Martina Švecová, e-mail: svec.martina@seznam.cz, tel. 732 449 978


Více informací k nařízení GDPR naleznete na:


Odkazy

  • GDPR - informace  
  • Příloha - seznam agend obce

Úřad

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Předpověď počasí

dnes, pondělí 18. 1. 2021
mírné sněžení 1 °C -11 °C
úterý 19. 1. déšť se sněhem 3/-2 °C
středa 20. 1. slabý déšť 4/0 °C
čtvrtek 21. 1. zataženo 1/-2 °C

Svátek a výročí

Svátek má Vladislav

PARTNEŘI, SVAZKY, PROJEKTY